Recept 05 (0 stemmen)

Kip met pestosaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Overige Italiaans

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. dep de kipfilets droog en verwijder de vetresten. Wikkel er een sneetje serranoham rond en kruid met zout en peper. Was de asperges en breek de houtachtige uiteinden eraf. Schil en snij in stukken van 4CM.
  2. Blancheer de asperges in licht gezouten water net niet gaar.
  3. Verhit in een grote pan 2EL olijfolie en bak de kip op een zacht vuur gedurende 6 Minuten aan elke kant gaar. Giet de room erbij, voeg de pesto toe en meng goed. Breng aan de kook zodat de saus een beetje indikt. Voeg de asperges toe en laat nog 3 minuten sudderen.
  4. Bestrooi net voor het serveren met basilicum. Serveer met aardappelen of brood.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?