Recept 45**** (16 stemmen)

Kip met paprika en Boursin

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

gevogelte

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak de kipfilets, de stukjes ui en wortel in de Solo. Voeg de wijn en de melk toe en laat tot de helft inkoken. Voeg het water toe, los het bouillonblokje op en laat de kruiden er 15 minuten in trekken. Blancheer de paprika's, schil ze en snij ze in blokjes. Haal de kipfilets uit de saus en houd ze warm. Zeef de saus, bind ze met de roux en voeg vervolgens de Boursin look en fijne kruiden toe. Laat het geheel even koken, voeg de paprika toe en kruid eventueel met peper en zout. Serveer met rijst of pasta!

Andere Solo-leden over dit recept (12)

Gepost door Figalisa op 09 november 2014 om 19u10

Heel lekker maar tijdens het koken werd de saus korrelig, precies of de melk schiftte?

Gepost door Solo op 12 november 2014 om 10u00

Die korreltjes gaan er normaal wel uit bij het zeven van de saus Figalisa.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?