Kip met mosterd en champignonroomsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm een scheut olijfolie in een pan. Kruid de kippenborsten af en schroei ze aan beide kanten. Neem daarna de kip uit de pan
  2. Bak de in schijfjes versneden champignons in de zelfde pan. Voeg de look en ajuin toe en bak het geheel tot de ajuin zacht is.
  3. Voeg de mosterd, dragon, witte wijn en de cognac toe en laat het geheel een tweetal minuten sudderen.
  4. Voeg de kip terug toe en laat het geheel gedurende 25 minuten sudderen. Het geheel af en toe doorroeren.
  5. Roer de room en de dragonblaadjes door de saus.

Advertentie

Reacties (5)

Gepost door Lekker*bekje op 22 april 2017 om 18u09

Heb het gerecht gisteren gemaakt verjaardagsfeestje van mijn ventje en de gasten vonden het over heerlijk . Bedankt

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?