Kip met kruidenkaas saus en paprika's

Kip met kruidenkaas en paprika is een lekker licht gerecht dat je in minder dan een halfuur klaarmaakt. Ideaal dus voor na een drukke werkdag of als je onverwacht eters op bezoek hebt.

30 (30)
25 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bruin in de Solo de kipfilets, de stukjes ui en wortel.
  2. Voeg wijn en melk toe en laat inkoken tot de helft.
  3. Voeg er 0.5 l water, het bouillonbouillon en het krudientuiltje bij en laat op zacht vuur 10 minuten verder garen.
  4. De paprika's blancheren, pellen en in blokjes snijden.
  5. De kipfilets uit de saus halen en warm houden.
  6. De saus zeven, binden met Maïzena, en dan de kruiden kaas toevoegen.
  7. Even laten koken, stukjes paprika toevoegen en eventueel kruiden met peper en zout.

Tip

Serveer bij deze kip met kruidenkaas en paprika je favoriete pastasoort of volle rijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (17)

Gepost door Beertje boos op 26 juni 2016 om 19u45

Heerlijk receptje, ik ga volgende keer de melk vervangen door room . Denk een vollere smaak van de saus

Gepost door Solo op 28 juni 2016 om 15u56

Goede idee Beertje Boos en dankjewel voor je berichtje :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?