Altijd weten wat je gaat eten?
Kip met kruiden en aardappelen
Bereidingswijze
- Vermeng de gehakte kruiden met peper en zout
- Maak het vel van de kip los van het borstvlees en stop de kruiden ertussen.
- Leg de citroen in de borstholte
- Kruid aan de buitenkant met peper en zout
- Boen de aardappelen en snij ze in 4 of 6 partjes
- Schik ze in een ovenschaal, met de rozemarijn
- Bestrooi ze met zeezout en besprenkel ze met een half kopje water
- Leg een rooster op de schaal, en daarop de kip, zodat de jus op de aardappelen druipt
- Zet anderhalf uur in een op 180 ° C voorverwarmde oven
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?