Recept 05 (0 stemmen)

Kip met groenten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

gevogelte

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rits de rozemarijnblaadjes van de takjes en hak ze fijn.
  2. Bak de ui kort in een pan met de Bertolli extra vergine olijfolie en de rozemarijn. Voeg er de kippenbouten aan toe en bak ze aan alle zijden bruin. Kruid met peper en zout. Voeg er de wijn aan toe en kook het geheel tot 1/3 in.
  3. Voeg er dan de tomaten en paprika aan toe. Zet het vuur wat zachter, zet een deksel op de pan en laat nog ongeveer 20 minuten doorsudderen terwijl u af en toe roert.
  4. Giet het braadvocht over de bouten en dien ze op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
Tip

Tijdens het hoogseizoen kunt u de drie kleuren paprika gebruiken: groen, geel en rood.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie