Ingrediënten voor 4 personen
- 5 enkele kipfilets
- 5 tomaten, in blokjes
- 2 courgetten, in blokjes
- 1 grote ui, fijngesnipperd
- 200 gr griekse pasta
- 3 teentjes look, fijngesnipperd
- kippenkruiden
- olijfolie
Bereidingswijze
- - snij de kipfilets in repen, bestrooi met kippenkruiden en bak krokant in de wok in hete olijfolie
- - haal uit de wok en hou warm
- - bak de uisnippers glazig in olijfolie, voeg look, courgetten en tomaten toe
- - kruid met versgemalen peper en zout en laat even sudderen tot het tomatenvocht vrijkomt
- - kook de pasta gaar in licht gezouten water, laat uitlekken en voeg bij de groenten
- - schep er tenslotte de kippenrepen door en breng verder op smaak
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Treibeltje op 06 mei 2014 om 17u13
Gewoon om het begin van de zomer en vakantie sfeer op te snuiven en te proeven, heerlijk.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?