Kip met gele curry

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 gram rijst
  • arachideolie
  • 2 el gele currypasta
  • 500 gram kippehaasje, in blokjes of reepjes
  • 400 ml kokosmelk
  • 50 ml kippenbouillon
  • 3 el vissaus
  • 1,5 el bruine suiker
  • 150 gram ananas
  • 1,5 el korianderblaadjes

Bereidingswijze

  1. Verhit een beetje arachideolie in de wok
  2. Bak de currypasta even aan tot de aroma's vrijkomen
  3. Doe er de kippehaasjes bij en wok 3 minuten
  4. Voeg er de kokosmelk, vissaus, suiker, ananas en korianderblaadjes bij en laat 5 minuten pruttelen op laag vuur
  5. Serveer met rijst

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?