Altijd weten wat je gaat eten?
kip met cider
Bereidingswijze
- -de kip kruiden en in stukken aanbraden;de ui in stukken erbij fruiten en met wat bloem bestrooien.
- -het geheel overgieten met de cider en op een zacht vuurtje laten sudderen.
- - 2 appelen schillen en in blokjes snijden. na ca 20 min. bij de kip voegen, de appels een 5 tal minuutjes laten meestoven
- - ondertussen de andere appels in schijfjes snijden en in de pan bakken met wat bruine suiker
- - de kip uit de pan halen en warm houden.
- - de saus mixen met de staafmixer en afwerken met room en bieslook, eventueel nog verder op smaak brengen met peper en zout
- -opdienen met de gebakken appeltjes en aardappelkroketjes
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?