Kip met champignons

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij 400 gram schoongemaakte champignons in vieren. Pel en halveer de sjalotten. Snij de lente-uitjes in de lengte doormidden. Braad de kippenbouten goudbruin in de olie, kruid ze met peper , zout en tijm. Neem de kippenbouten uit de pan en houd ze even apart. In dezelfde pan de sjalotten fruiten samen met de champignons en lente-ui ( kort aanfruiten).Blus met het glas witte wijn en de gevogeltebouillon. Voeg dan de kip er weer bij . Breng op smaak met peper en zout en laat 45 minuten verder garen op een zacht vuurtje. Bind de saus met wat maïszetmeel ( opgelost in een beetje water uiteraard!)
  2. Smakelijk!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?