Recept 15* (2 stemmen)

Kip met champignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Kip

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij 400 gram schoongemaakte champignons in vieren. Pel en halveer de sjalotten. Snij de lente-uitjes in de lengte doormidden. Braad de kippenbouten goudbruin in de olie, kruid ze met peper , zout en tijm. Neem de kippenbouten uit de pan en houd ze even apart. In dezelfde pan de sjalotten fruiten samen met de champignons en lente-ui ( kort aanfruiten).Blus met het glas witte wijn en de gevogeltebouillon. Voeg dan de kip er weer bij . Breng op smaak met peper en zout en laat 45 minuten verder garen op een zacht vuurtje. Bind de saus met wat maïszetmeel ( opgelost in een beetje water uiteraard!)
  2. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie