haal 4 mooie aardbeien uit de doos en leg opzij voor de garnieringneem de helft van de aardbeien en snijd die in kleine stukjes
mix deze heel fijn, en haal dit door een zeef, zodat je enkel nog sap hebt
meng dit sap met de ricotta en zet ff opzijsnijd de andere helft van de aardbeien in 4 en zet in een kommetje ff opzij snijd de kippefilet in kleine stukjes
verwarm de zonnebloemolie in een pot waar je in kan stoven
bak de kippeblokjes in de olie aan na 15 minuten doe je het kippenkuipje erbij en laat dit smelten
voeg een klein beetje water bij
strooi de droge kippefond en een beetje bloem erboven op
laat 15 minuten sudderen voeg er het ricotta mengsel erbij
en laat 10 minuten sudderen doe dan de stukken aardbeien erbij
en laat 10 minuten sudderen als alles klaar is warm opdienen in een stijnen potje per persoon of een diep borden leg er een hele aardbei op als garniering
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?