Kip Lekker Kippetje Gevuld

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maal in de keukenmachine de peterselie, feta, pecannoten met een snuf peper en zout uit de molen. Roer er de in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes door. Doe het prutje in een kommetje en zet tot gebruik afgedekt in de koelkast. Het prutje stijft iets op en laat zich naderhand prettiger vullen.
  2. Snij de kipfilets in, maar niet helemaal door. Verdeel er het prutje over en klap de delen op elkaar. Wikkel er keukentouw omheen.
  3. Bak de filets in wat roomboter met wat olie aan elke kant 10 minuten mooi bruin en gaar.

Tip

Ik serveerde de kipfiletjes met een salade en een zelfgemaakte röstipunt. Variatie... Kalkoenhaasje en pistache i.p.v kip en pecannoten.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?