Recept 45**** (1 stem)

Kip-kokoscurry

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Kip en gevogelte

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Borstel de champignons schoon en halveer ze.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes.
  3. Verhit 1 el olie in een grote pan en bak het vlees rondom aan, ongeveer 5 minuten, kruid met pezo. Haal de stukjes uit de pan.
  4. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
  5. Doe nog 1 el olie bij het braadvocht van de kip en fruit hierin de ui, doe er de champignons bij en bak deze aan, ongeveer 5 minuten, breng op smaak met pezo.
  6. Bestuif het geheel met de kerrie en de bloem en bak kort aan.
  7. Roer de kokosmelk, 250 ml water en het halve bouillonblokje erdoorheen.
  8. Voeg de bevroren erwten eraan toe en kook ze 2 à 3minuten mee.
  9. Was de koriander, schud hem droog en snijd de blaadjes grof.
  10. Verhit het vlees in de curry en smaak af met pezo.
  11. Roer de koriander erdoorheen en serveer de kipblokjes met de rijst.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?