Recept 45**** (4 stemmen)

Kip in witte wijn met rozemarijn en tomaten

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kruid de kippebillen met peper en zout en bak ze goudbruin aan in Solo.
  2. Haal deze uit de pan en in diezelfde pan fruit je nu de ui en de knoflook.
  3. Leg de billen terug in de pan en giet er de wijn en de bouillon bij om te blussen. Voeg ook 3 blikken gepelde tomaten in blokjes samen met de laurier en de rozemarijn toe bij de kip. Laat dit zo een dertigtal min. sudderen tot de kip gaar is. Naar smaak kan u ook nog groene olijven eraan toe voegen. U kan de saus eventueel een beetje aandikken met maizena-expressindien u dit wenst. Opdienen met puree of met gratin- dauphinois.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door soewie op 16 oktober 2012 om 20u20

Mijn vriend vond het super!

Gepost door Véroniquesken op 09 januari 2018 om 10u42

:)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie