Altijd weten wat je gaat eten?
kip in rode wijn
Bereidingswijze
- Bereiding.
- Snijdt de kip in stukken
- Of neem kip filets of kippebouten
- marineer de kip in rode wijn met 6 kruidnagels, ajuin, wortel.
- Laat een nacht trekken.
- Haal de kip uit de marinade. Laat wat boter smelten in een pot en braad wat
- ajuin lichtjes bruin
- Bruineer de kip lichtjes.
- Doe de kip in de pot met de zilverajuintjes, wortel, laurierblad, tijm en
- overgiet met kippenbouillon en een glas rode wijn.
- Laat dit stilletjes sudderen op een zacht vuurtje tot de kip gaar is.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?