use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Minipeertjes in rode wijn met amandelen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Minipeertjes in rode wijn met amandelen

Minipeertjes in rode wijn met amandelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 kleine peertjes
  • 0.5 fles rode wijn
  • 150 g suiker
  • 1 mespuntje kaneel
  • 1 dl light room
  • 50 g amandelpoeder
  • 25 g suiker
  • 1 eierdooier

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de peertjes en haal de klokhuisjes eruit met behulp van een appelboortje.
  2. Kook ze in de rode wijn met de suiker en het mespuntje kaneel tot ze goed gaar zijn.
  3. Kook de light room samen met het frangipanepoeder en de suiker.
  4. Bind de saus met de eierdooier.
  5. Verdeel de saus over de bordjes en plaats de peertjes in het midden.
Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.