Recept 45**** (5 stemmen)

Kip in pittige pindasaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Kip en gevogelte

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Verwarm de oven voor op 170°C
  2. - Hak de pinda's, uien en knoflook in een keukenrobot tot een grove puree
  3. Voeg de ketjap, chilisaus, suiker en 1 el kokosmelk aan toe. Zet apart.
  4. - Verhit de Solo in een grote pan op middelhoog vuur en bak de kip aan alle kanten lichtbruin. Leg op een bakplaat enz et in de oven
  5. - Schep het vet uit de pan. Voeg de pindapasta toe en bak 1-2 min.
  6. - Schenk de bouillon en rest van de kokosmelk erbij. Breng aan de kook en laat 5 min. op zacht vuur koken.
  7. - Doe de kip weer in de pan en kook nog 5 min.
  8. - Garneer met de rode peper en limoenblaadjes

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kathleenoo op 17 februari 2014 om 16u12

Absolute aanrader, ik heb het gemaakt met kipblokjes.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie