Altijd weten wat je gaat eten?
home /
recepten /
Gevogelte / Kip in Parmezaanse kaas Vegetarisch? Vervang de kip dan door champignons, net zo lekker!
Kip in Parmezaanse kaas Vegetarisch? Vervang de kip dan door champignons, net zo lekker!
Bereidingswijze
- 1/4 tl peper
- 800 gr kipfilet
- 1 teen knoflook
- 10 gr boter
- 50 gr paneermeel
- 80 gr parmezaanse kaas
- 2 el gedroogde Provencaalse kruiden
- 1/4 tl zout
- 1/4 tl knoflookpoeder
- Verwarm de oven voor op 230°C.
- Smelt de boter in de magnetron tot hij helemaal vloeibaar is.
- Pel de knoflook en haal 'm door de knoflookpers, of snij het teentje in hele fijne stukjes.
- Snijd de kipfilet in stukjes.
- Meng de knoflook met de gesmolten boter in een kom.
- Meng in een andere kom het paneermeel met de kruiden en de Parmezaanse kaas.
- Vet een ovenschaal in.
- Haal de stukjes kipfilet eerst door de knoflookboter en vervolgens door het Parmezaanse kaasmengsel. Leg de stukjes daarna in de ovenschaal.
- Zet de kip in de voorverwarmde oven en bak voor minstens 15 minuten of tot de kip goudbruin is.
- .
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?