Kip curry

Soms moet het snel gaan in de keuken. Zeker in een druk gezin zoals het onze. En dan komt deze verrassende kip curry met gebakken appeltjes als geroepen! De appeltjes geven een lekkere zoete toets aan je gerecht. Makkelijk, snel, lekker e´n met maar 5 ingredie¨nten... een absolute winner dus!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng water aan de kook en kook de rijst in 10 a` 12 minuten gaar.
  2. Snijd de kip in hapklare stukjes en bak ze goudbruin in een eetlepel Solo
  3. Vloeibaar. Kruid met peper en zout en eventueel ook wat kippenkruiden. Zet
  4. even opzij.
  5. Schil de appeltjes, snijd in stukjes en bak ze mooi zacht in een eetlepel Solo
  6. Vloeibaar.
  7. Warm de currysaus op in een kookpot en voeg op het laatste de gebakken kip
  8. en de appeltjes toe.
  9. Serveer de kip curry bovenop de rijst en werk eventueel af met wat verse
  10. koriander.

Tip

Ben je fan van warm fruit? Niets houd je tegen om toch ook nog wat ananasschijfjes toe te voegen! Lekkerrrrr!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?