Kip curry met rijst
Soms moet het snel gaan in de keuken. Zeker in een druk gezin zoals het onze. En dan komt deze verrassende kip curry met gebakken appeltjes als geroepen! De appeltjes geven een lekkere zoete toets aan je gerecht. Makkelijk, snel, lekker en met maar 5 ingrediënten... een absolute winner dus!
20 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 2 kipfilets
-
2 el Solo Vloeibaar
- 1 potje currysaus
- 2 jonagold appels
- 2 kopjes basmatirijst
- handvol koriander
Bereidingswijze
- Breng water aan de kook en kook de rijst in 10 à 12 minuten gaar.
- Snijd de kip in hapklare stukjes en bak ze goudbruin in een eetlepel Solo
- Vloeibaar. Kruid met peper en zout en eventueel ook wat kippenkruiden. Zet
- even opzij.
- Schil de appeltjes, snijd in stukjes en bak ze mooi zacht in een eetlepel Solo
- Vloeibaar.
- Warm de currysaus op in een kookpot en voeg op het laatste de gebakken kip
- en de appeltjes toe.
- Serveer de kip curry bovenop de rijst en werk eventueel af met wat verse
- koriander.
Tip
Ben je fan van warm fruit? Niets houdt je tegen om toch ook nog wat ananasschijfjes toe te voegen! Lekkerrrrr!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?