Kip cacciatore met rijst

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Was de lente ui en snij in stukjes. Was en halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snij in repen.
  3. Verhit 1 koffielepel olie in een braadpan en bak de lente ui en paprika ongeveer 5 minuten gaar totdat ze kleur krijgen.
  4. Spoel de kipfilet af, dep droog, voeg met 1 koffielepel olie toe en laat ongeveer 5 minuten garen totdat de kip goudbruin is.
  5. Doe de gezeefde tomaten en bouillon in de braadpan en laat met een deksel op de pan op lage temperatuur ongeveer 10 minuten garen.
  6. Was de courgette, snij in plakjes, schep door de groenten en laat ongeveer 2 minuten koken. Was de bladspinazie, schud droog en roer er ook door. Verdeel de kipfilet en groenten over de borden en serveer met de rijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?