Kip-ananas brochette met maïssalsa en currysaus

Maak vanavond deze smakelijke kip-ananas brochette met maïssalsa en currysaus. Het gerecht staat in een half uur op tafel en groot en klein zal er van smullen.

0 (0)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was en halveer de krielaardappelen en kook ze in gezouten water in ± 10 minuten gaar. Giet de aardappelen af.
  2. Halveer de kerstomaten, laat de maïs uitlekken en snijd de radijzen in dunne plakjes en de lente-ui in ringetjes. Hak de koriander grof. Meng de kerstomaat met de maïs, de radijs, de lente-ui en de koriander in een kom. Besprenkel met olijfolie, de azijn en breng op smaak met peper en zout.
  3. Los het bouillonblokje op in de 150 ml water. Verhit een koekenpan met dikke bodem en voeg de boter toe. Bak de kip-ananas brochette rondom bruin en gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Blus het bakvet af met de kippenbouillon en laat even doorkoken. Schenk de room in de pan en voeg de currypoeder en peper en zout naar smaak toe. Laat de saus inkoken tot de gewenste dikte.
  4. Serveer de krieltjes met de kip-ananas brochette, maïssalsa en currysaus. Smakelijk!
  5. Met dank aan Foodbag!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?