Kip- en groentensoep

Deze bevredigende soep is een geweldige manier om overgebleven stukjes groenten op te gebruiken.

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de ui, prei, selderij en wortelen en snij het in stukjes. Versnipper de kip.
  2. Voeg een scheutje olie toe in een andere grote pan en zet op een middelhoog vuur. Voeg alle groenten toe, behalve de erwten, en kook gedurende 5 minuten.
  3. Roer de pasta of rijst erdoor, giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat sudderen totdat de groenten en de pasta/rijst gaar is, roer dan de erwten en de kip erdoor tot ze zijn opgewarmd. Breng op smaak en doe er gehakte peterselie erbij.
  4. Calorieën 168 - Vet 4,3g - Verzadigde vetten 0,9g - Suiker 8,4g - Eiwit 14g - Koolhydraten 19,5g

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?