use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kindersalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kindersalade

Kindersalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 middelgroot blik perziken
  • 2 bananen
  • citroensap
  • 500 g gekookte, afgekoelde witte rijst
  • 1 krop lollo rosso
  • Voor de dressing:
  • 1 banaan
  • 1 citroen
  • 0.75 dl olijfolie
  • perziksap uit het blik
  • zout, peper
  • keukenrobot

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de rijst en laat afkoelen. Laat de perziken uitlekken (vang het sap op) en snijd het fruit in stukjes. Pel 2 bananen, snijd ze in stukjes en besprenkel deze met citroensap.
  2. Pureer voor de dressing 1 banaan met het sap van 1 citroen, en het sap van de perziken. Voeg langzaam de olie toe en breng de dressing op smaak met zout en peper.
  3. Was de sla en leg de blaadjes op een schaal. Meng het fruit en de dressing door de rijst en schep de rijstsalade op de sla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.