Giet wat olijfolie over de kikkererwten en voeg daarna ook het komijnpoeder, paprikapoeder en eventueel de chilipoeder toe.
Roer dit goed door en breng het verder op smaak met een snufje zout en peper.
Leg op een bakplaat wat bakpapier en schep de gekruide kikkererwten op de bakplaat.
Als de oven klaar is met voorverwarmen kunnen de kikkererwten voor ongeveer 20 minuten de oven in totdat ze lekker een beetje knapperig zijn geworden.
Ondertussen snijd je het bosuitje en de cherrytomaatjes in stukjes.
Als de kikkererwten klaar zijn, schep je deze op een bord of in een bakje en voeg je de stukjes cherrytomaat, de bosui en de basilicum toe en opdienen maar!
Echt een heerlijke, snelle, eenvoudige en verrassende salade
Tip :Echt een aanrader om eens kikkererwten met kruiden uit de oven te bereiden, niet alleen lekker in een salade maar ook om zo op de snoepen.!!!
Deze salade kun je ook als voorgerecht serveren of bij een knapperig ciabattabroodje als lunch.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?