Kikkererwten en linzenstoofschotel

Deze vegetarische kikkererwten en linzenstoofschotel gaat er op een winterse dag best wel in. Extra gevuld met gekleurde wortels en rode linzen.

0 (0)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui. Schil de wortels en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de ui en de wortel 4-5 minuten. Voeg de linzen en 400 ml water toe en breng alles aan de kook. Kook het 5 minuten met een deksel op de pan.
  2. Voeg de gezeefde tomaten, de Natuurlijk Lekker mix en de uitgelekte kikkererwten toe en breng alles aan de kook. Leg de deksel of de pan en kook de linzen in 10-15 op een laag vuur gaar.
  3. Serveer de kikkererwten en linzenstoof bestrooid met de peterselie en het sesamzaad. Lekker met boerenbrood.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?