Recept 05 (0 stemmen)

kikkerbillensoep

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verwarm de kippenbouillon op een zacht vuurtje
  2. snijd de venkel in stukjes, bewaar het groen
  3. snij de wortel in kleine stukjes, de selderij in staafjes, het preiwit in ringetjes
  4. stoof de groenten in 2 eetlepels solo bakken en braden
  5. overgiet met 1.5 liter bouillon, laat nog 5 minuten pruttelen
  6. zeef de groenten uit de bouillon en bewaar ze warm
  7. leg de kippenbillen in de bouillon en pocheer ze
  8. haal ze eruit en ontbeen ze, giet de bouillon weer bij de rest
  9. smelt in een grote kookpan 2 eetlepels solo bakken en braden en strooi er de bloem over
  10. laat dit roerend met een garde 3 minuten koken, voeg al roerend de witte wijn toe, de bouillon en de room toe, laat even doorkoken en kruid
  11. schep in elk bord een toorentje groenten
  12. leg er wat kippenbillen op, vergiet met de hete soep
  13. werk af me wat venkelgroen en voeg er een scheutje pernod aan toe.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie