Altijd weten wat je gaat eten?
Kervelsoep met rijst
Bereidingswijze
- Ingrediënten:
- 1 1/2 liter bouillon
- 50 gr rijst
- 1 selderij
- 1 ui
- 150 gr kervel
- Peper
- Zout
- Bereiding:
- Kook in de bouillon de rijst gaar
- Reinig de selderij en de ui, was ze en snijd in stukjes
- Reinig de kervel en was hem, hak fijn
- Voeg bij de gaar gekookte rijst de ui en de selderij
- Laat 15 minuten koken
- Voeg peper en zout bij
- Voeg er dan de gehakte kervel aan toe
- Laat 5 minuten zonder deksel doorkoken
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door silvertoppeke op 26 juli 2020 om 17u17
Lekker en gemakkelijk
Hoeveel sterren geef jij dit recept?