Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 1 1/2 liter bouillon
  3. 50 gr rijst
  4. 1 selderij
  5. 1 ui
  6. 150 gr kervel
  7. Peper
  8. Zout
  9. Bereiding:
  10. Kook in de bouillon de rijst gaar
  11. Reinig de selderij en de ui, was ze en snijd in stukjes
  12. Reinig de kervel en was hem, hak fijn
  13. Voeg bij de gaar gekookte rijst de ui en de selderij
  14. Laat 15 minuten koken
  15. Voeg peper en zout bij
  16. Voeg er dan de gehakte kervel aan toe
  17. Laat 5 minuten zonder deksel doorkoken

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door silvertoppeke op 26 juli 2020 om 17u17

Lekker en gemakkelijk

Hoeveel sterren geef jij dit recept?