Kervelroomsoep

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. De groenten niet te grof snijden
  2. De boter laten heet worden en hierin de ui licht kleuren. Vervolgens de andere groenten toevoegen. Uitgezonderd de kervel. Voeg de kippenbouillon toe.
  3. Laat de soep ongeveer 20 minuten koken.
  4. Roer de kervel onder.
  5. Breek de bloem in het water en voeg toe aan de soep. Laat de soep ongeveer 5 minuten zonder deksel doorkoken, dit om de groene kleur van de kervel te behouden.
  6. De soep mixen en eventueel bijkruiden.
  7. In een soepterrinne de eierdooier en de room mengen met een klopper en de room mengen met een klopper en al roerend de kokende soep toevoegen. Dien de soep onmiddellijk toe.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?