Recept 35*** (2 stemmen)

Kerststronk Shophie Dumont

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De eieren met de suiker wit schuimig kloppen
  2. De bloem met de hand eronder mengen.
  3. Deeg in een bakblik gieten, en mooi glad strijken.
  4. Voorverwarmde oven .
  5. Bakken op 190 graden , acht minuten.
  6. Daarna laten afkoelen, met keukenhanddoek erop. Biscuit blijft daardoor zachter.
  7. Vulling :
  8. Plattekaas met suiker mengen, en op de biscuit smeren en fruit opleggen.
  9. En voorzichtig oprollen.
  10. Zure slagroom met 1 lepel suiker opkloppen., en de schil raspen van een citroen.
  11. Biscuit besmeren met de slagroom en versieren naar smaak.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie