Ingrediënten voor 8 personen
- 6 eieren
- 150 gram suiker
- 150 gram zelfrijzende bloem
- 250 gram plattekaas
- suiker
- 250 ml zure slagroom
- 1 citroen
Bereidingswijze
- De eieren met de suiker wit schuimig kloppen
- De bloem met de hand eronder mengen.
- Deeg in een bakblik gieten, en mooi glad strijken.
- Voorverwarmde oven .
- Bakken op 190 graden , acht minuten.
- Daarna laten afkoelen, met keukenhanddoek erop. Biscuit blijft daardoor zachter.
- Vulling :
- Plattekaas met suiker mengen, en op de biscuit smeren en fruit opleggen.
- En voorzichtig oprollen.
- Zure slagroom met 1 lepel suiker opkloppen., en de schil raspen van een citroen.
- Biscuit besmeren met de slagroom en versieren naar smaak.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?