kerst of nieuwjaar : GEGRILDE HERTENSTEAK MET DEENSE KAASSAUS GEFLANKEERD MET GROENTETORENTJE EN FRIETJES

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen in frietjes, droog ze zorgvuldig af en bak ze de eerste keer in 150°. Leg de tomaten in kokend water en pel ze. Snij de groenten fijn en bak ze afzonderlijk bijtgaar in boter en hou alles warm. Maak de saus door in bruin gesmolten boter room toe te voegen, even te laten inkoken en vervolgens stukjes Deense blauwe kaas toe te voegen. Grill de steak, kruid met peper en zout.
  2. Schik de groenten in een rond vormpje en werk het torentje af met rucola (raketkruid) en/of pijpajuin. Schik de, voor de 2de keer gebakken frieten (190°) en de gegrilde steak op het bord en werk af met de saus.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?