Ingrediënten voor 4 personen
- 200 g bloem
- 1 pot kersen op sap (350 g)
- 200 g suiker
- 200 g zachte boter
- 4 eieren
- 1/2 kl vanille-essence
- 2 el honing
- 1 zakje bakpoeder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de kersen goed uitlekken en mix ze.
- Doe de boter en de suiker in de keukenrobot en meng.
- Doe er de losgeklopte eieren, de vanille en de honing bij en daarna de gezeefde bloem en het bakpoeder.
- Bekleed een bakvorm met bakpapier. Giet de kersenpuree in de bakvorm.
- Verdeel het beslag over de kersenpuree. Zet 50 minuten in de warme oven.
- Laat afkoelen en ontvorm de taart daarna op een rooster.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?