Recept 25** (1 stem)

Kersencakejes

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en maak het daarna in de keukenmachine fijn
  2. - voeg de boter en poedersuiker toe, laat de machine draaien en voeg één voor één de eieren toe en voeg tenslotte het bakmeel toe
  3. - verwarm de oven voor op 175°C
  4. - halveer de kersen en haal de pit eruit
  5. - verdeel het beslag over muffinvormpjes ( 12stuks)
  6. - schep in elk cakeje een kleine theelepel jam en druk de kersen in het beslag
  7. - bak de cakejes in het midden van de oven in 20 min goudbruin en gaar
  8. - bestrooi ze met een beetje poedersuiker
  9. Lekker met opgeklopte slagroom.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie