Kersencakejes

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. - rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en maak het daarna in de keukenmachine fijn
  2. - voeg de boter en poedersuiker toe, laat de machine draaien en voeg één voor één de eieren toe en voeg tenslotte het bakmeel toe
  3. - verwarm de oven voor op 175°C
  4. - halveer de kersen en haal de pit eruit
  5. - verdeel het beslag over muffinvormpjes ( 12stuks)
  6. - schep in elk cakeje een kleine theelepel jam en druk de kersen in het beslag
  7. - bak de cakejes in het midden van de oven in 20 min goudbruin en gaar
  8. - bestrooi ze met een beetje poedersuiker
  9. Lekker met opgeklopte slagroom.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?