Recept 05 (0 stemmen)

Kerriesoep met kokos

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - was de lenteuitjesen snijd ze in ringen
  2. - dep de kalkoenborst droog en snijd hem in kleine stukjes
  3. - verhit de olie in een brede pan, braad de kalkoenborst daar ca 5 minuten in aan, breng op smaak met zout en peper en haal het daarna uit de pan
  4. - fruit de lenteuitjes aan in het braadvet, strooi de bloem en het kerriepoeder er overheen en laat het licht bruineren, voeg 1 liter water, de kokosmelk, de slagroom, de gember en het bouillonblokje toe; breng aan de kook en laat ca 10 minuten pruttelen
  5. - breng de soep op smaak met zout, peper en een beetje limoensap
  6. - voeg het vlees toe
  7. - maak de koriander schoon en trek de blaadjes er af
  8. - garneer deze kerriesoep met de koriander, de limoen en de stukjes kokos

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?