Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. - was de lenteuitjesen snijd ze in ringen
  2. - dep de kalkoenborst droog en snijd hem in kleine stukjes
  3. - verhit de olie in een brede pan, braad de kalkoenborst daar ca 5 minuten in aan, breng op smaak met zout en peper en haal het daarna uit de pan
  4. - fruit de lenteuitjes aan in het braadvet, strooi de bloem en het kerriepoeder er overheen en laat het licht bruineren, voeg 1 liter water, de kokosmelk, de slagroom, de gember en het bouillonblokje toe; breng aan de kook en laat ca 10 minuten pruttelen
  5. - breng de soep op smaak met zout, peper en een beetje limoensap
  6. - voeg het vlees toe
  7. - maak de koriander schoon en trek de blaadjes er af
  8. - garneer deze kerriesoep met de koriander, de limoen en de stukjes kokos

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?