Altijd weten wat je gaat eten?
kerriesoep met gerookte kippenreepjes
-
4 sjalotjes
-
40 gr bakboter
-
1 thee lepel kerrie
-
1l kokend water
-
2 kipbouillon tabletten
-
100 gr gerookte kipfiletreepjes
-
2 eierdooiers
-
100 ml room
Bereidingswijze
- Snij de sjalotjes fijn, doe ze in de Microplus schaal van 2 liter.
- Voeg daarbij de boter en de kerrie, roer dit door en zet het 3-4 min. in de magnetron op vol vermogen.
- Voeg er daarna het kokende water, de bouillonblokjes, en de kipfitet bij.
- Zet terug in de magnetron. 5 minuten op vol vermogen, evt. iets lager als u maar zeker weet dat het kookt.
- Shake in de shaker de eierdooiers door de room en giet dit al roerende bij de soep. Zet het nog even onafgedekt terug in de magnetron. 20 seconden.
- omroeren en klaar
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?