Ingrediënten voor 4 personen
- 4 sjalotjes
- 40 gr bakboter
- 1 thee lepel kerrie
- 1l kokend water
- 2 kipbouillon tabletten
- 100 gr gerookte kipfiletreepjes
- 2 eierdooiers
- 100 ml room
Bereidingswijze
- Snij de sjalotjes fijn, doe ze in de Microplus schaal van 2 liter.
- Voeg daarbij de boter en de kerrie, roer dit door en zet het 3-4 min. in de magnetron op vol vermogen.
- Voeg er daarna het kokende water, de bouillonblokjes, en de kipfitet bij.
- Zet terug in de magnetron. 5 minuten op vol vermogen, evt. iets lager als u maar zeker weet dat het kookt.
- Shake in de shaker de eierdooiers door de room en giet dit al roerende bij de soep. Zet het nog even onafgedekt terug in de magnetron. 20 seconden.
- omroeren en klaar
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?