karni Stoba (stoofpotje)

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was het vlees met water en limoensap en snij het vlees in stukken. Doe dit vlees in een pan met olie, ui, paprika, tomaat, knoflook, bouillonblokje, peper, kerriepoeder, komijnpoeder, mango chutney, soya sauce, maggi en pikalili. Alles goed mengen en voor een paar minuten laten sudderen. Tomatenpuree en water toevoegen en goed mengen. Doe het deksel op de pan. Op een laag vuurtje minimaal 2 uur laten sudderen. Vul wat warm water telkens bij, totdat het vlees gaar is en de saus dik. Dit gerecht kan geserveerd worden met witte rijst of Funchi of Morro rijst en met gebakken banaan of groenten.
  2. Serveertips
  3. Men kan Gestoofd Vlees ook met aardappelen koken. Ongeveer 15 minuten voordat het vlees gaar is de aardappelen (2 grote aardappelen in blokjes gesneden) toevoegen.
  4. - In plaats van rundvlees kan men ook varkensvlees of lamsvlees gebruikt worden.
  5. - Voor feesten kan men ook gevulde olijven en gedroogde pruimen toevoegen.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door datahaag op 30 juli 2016 om 21u22

Heerlijk

Hoeveel sterren geef jij dit recept?