Recept 45**** (5 stemmen)

karbonade van varkenswangen met westmalle en pastinaakfrieten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

ovenschotel

tijd
220 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak het vlees in boter en kruid met peper en zout .
  2. Bak in dezelfde pan de grof gesneden uien en voeg daarna toe aan het vlees .
  3. Blus de pan met water .
  4. Voeg de Westmalle toe en het bouillonblokje.
  5. Smeer mosterd op de boterham en leg deze erop.
  6. Laat alles een 3 tal uur sudderen op een zacht vuurtje.
  7. Schil de pastinaak en snij deze in frieten .
  8. Kook ze een 15 tal min in water ( beetgaar )
  9. Verfris die in koud water en dep af.
  10. Bak deze krokant i een friteuse op 180 graden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie