Altijd weten wat je gaat eten?
kangoeroe stoofpotje
Bereidingswijze
- snijd het kangoeroe vlees in blokjes
- bak het vlees bruin aan in een pan
- kruiden met vleeskruidendoe dan het vlees in een stoofpot
- doe er de lepel kalfsbouliion over het vlees en roer om
- blus de pan met het leffe bier en giet de pan in de pot
- doe er het wildfond bij
- de 2 sneden peperkoek
- de 2 eetlepels mosterd
- roer ff om en dek de pot af met het dekselkuis de koolrabi en de wortelen en snijd ze fijn
- de wortels in schijfjes en de koolrabi in blokjesdoe ze in de pot
- laat dit op een zacht vuurtje stofen
- wanneer het vlees bijna gaar is
- doe je er de fijngsneden koriander toe
- en laat verder stofen tot het vlees gaar is
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?