Altijd weten wat je gaat eten?
kangoeroe steak met spekblokjes
-
3 stukken kangoeroe steaks
-
1/2 potje room
-
1/2 fles donkere leffe
-
1/2 potje wildfond
-
1 soeplepel droge kalfsfond
-
3 lepels zoetzure zilveruitjes
-
1 pakje spekblokjes
Bereidingswijze
- snijd de zilveruitjes in de helft
- bak de steaks in een hete pan met boter volgens de cuison die je graag hebt
- leg dan het vlees op een houten plank en dek af met aluminiumfolie.
- bak in die pan de spekblokjes aan en strooi er een lepel droge kalfsfond over
- roer goed rond;
- blus de pan met een scheut donkere leffe, en doe er een half potje wildfond bij
- en de zilveruitjes
- laat dit ff inkoken
- doe er de room bij
- laat ff inkoken
- warm opdienen met het vlees
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door pieterfcb op 29 oktober 2012 om 23u04
bedankt paul voor dit schitterend recept ik heb het vandaag gemaakt en het was een topgerecht!!!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?