Recept 05 (0 stemmen)

Kangoeroe met groenten en wok

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Begin met de groenten schoon te maken en te versnijden. Snijd de ui in reepjes en pers de look. Snijd het vlees in plakjes.
  2. Verhit wat Solo Vloeibaar in de wok, voeg er het vlees bij en bak het al roerend. Haal het vlees er daarna weer uit en leg het opzij.
  3. Reinig de wok en verhit er opnieuw wat Solo Vloeibaar in.
  4. Laat de groenten zodanig stoven dat ze knapperig blijven. Begin met de hardste groenten: eerst de wortelen en de bloemkool, dan de maïskolfjes en de champignons, en tot slot de uireepjes en de uitgeperste knoflook. Roer voortdurend.
  5. Voeg het vlees toe en meng goed. Roer de saus nog even door en giet ze over de bereiding. Laat al roerend binden.
  6. Eventueel nog even op smaak brengen en opdienen met noodles.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie