Recept 55***** (3 stemmen)

Kaneelbeignets

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zullen we taart bakken?

tijd
85 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de bloem en de suiker in een ruime kom en maak in het midden een kuiltje.
  2. Giet er het zout, de gist en het water bij.
  3. Meng en laat de gisting beginnen.
  4. Voeg er dan de eieren en de melk bij.
  5. Roer tot een glad deeg.
  6. Laat rijzen op kamertemperatuur gedurende 1 uur.
  7. Schep met behulp van een grote lepel dunne porties deeg in de hete olie en bestrooi met de kaneel.

Ingrediëntenvoor 30 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie