Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid de kalkoenblokjes met peper en zout en bak ze in boter op een hoog vuur tot ze goudbruin zijn .
  2. Haal ze uit de pot
  3. Snij de ui
  4. Fruit de ui en het look in dezelfde pot
  5. Voeg na een 5 tal min de kalkoenblokjes er terug bij.
  6. Voeg het tijm, laurier, de bouillon, het bier, de veenbessencompote en het kaneelstokje. toe
  7. Laat een 20 tal min sudderen .
  8. Schil de appel en snij ze in blokjes en doe hem bij de kalkoen, en laat nog eens een 10 tal min verder sudderen .
  9. Bind alles met maiszetmeel.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?