Kalkoenstoofvlees Mon

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 kg klakoenstoofvlees
  • 100 gr sjalotte
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 el bloem
  • 2 dl droge witte wijn
  • 2 dl kippebouillon
  • 3 teentjes look
  • 1 blik champignons
  • pezo of kippekruiden
  • 1 st kruidentuiltje

Bereidingswijze

  1. Braad het vlees lichtbruin aan in vetstof en kruide met kippekruiden of pezo..
  2. Voeg de sjalotten, look en tometenpuree toe en laat enkele minuten mee bakken. Voeg de bloem toe, roer en laat even meebakken. Voeg de wijn, bouillon, peper en kruiden toe en laat 60 a 75 min sudderen.
  3. Voeg de champignons toe en laat nog 10 min pruttelen.
  4. Kruis af met pezo

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Iquest op 10 oktober 2015 om 19u47

maandag eens proberen ;-). Ik ben normaal voor verse champingons maar heb nu maar 2 blikjes van Aldi meegebracht.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?