Kalkoenstoofvlees met krieltjes en julienne van groentjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. boter smelten, kalkoenstoofvlees hier in aanbakken, geraspte gember toevoegen, eventueel wat kippenkruiden toevoegen,
  2. 40 minuten laten sudderen, mag scheutje water aan toegevoegd. afkruiden met kippenbouillonblokje, peper, zout en thai lemon kruiden, saus binden met bruine maïzena express
  3. Terwijl stoofvlees gaart kan je krielaardappels met schil halveren, 20 minuten koken, bakken in klontje solo, afkruiden met peper en zout.
  4. wortels dunschillen en in julienne snijden, knolselder ook in julienne snijden, 5 minuten blancheren. Prei in julienne snijden, stoven in klontje boter, geblancheerde wortel en knolselder er onder mengen en even meebakken, kruiden met peper en zout.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 10 april 2014 om 17u29

kruidige smaak, thai lemon (kruidenpotje van bij de action)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?