Recept 05 (0 stemmen)

kalkoenstoofvlees met achelse trappist

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de veenbessen mix een 15 min weken in water .
  2. Zout en peper de kalkoenlokjes en bak ze in boter op een hoog vuur tot ze goudbruin zijn .
  3. Haal ze uit de pot en fruit de look en de ui erin .
  4. Voeg na een 5 tal min de blokjes er terug bij samen met het kruidenthuiltje en de bouillon en het bier de veenbessen en het kaneelstokje.
  5. Laat een 20 tal min sudderen .
  6. Schil de appel en snij ze in blokjes en doe hem bij de kalkoen, en laat nog eens een 10 tal min verder sudderen .
  7. Bind alles met maiszetmeel.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie