Altijd weten wat je gaat eten?
kalkoenstoofpotje
Bereidingswijze
- Boter in een pot ( ik denk dat ik ene heb gebruikt van 3 lt)
- Het stoofvlees aanstoven
- Stoofvleeskruiden toevoegen
- De champignons snijden en toevoegen
- Even mee laten aanbakken
- Dan bestrooien met bloem tot er overal wat bloem aanhangt (is voor de binding achteraf)
- Tafelbier en bouillon toevoegen
- Zoete aardappelen en wortelen schillen en in grove stukken snijden en toevoegen
- Paprika’s ontpitten en in grove stukken toevoegen
- Suikerrandje van de sneetjes peperkoek afsnijden en besmeren allebei de sneetjes met mosterd
- Toevoegen en even goed omroeren
- 30min laten sudderen en af en toe omroeren
- Binden met bindmiddel voor donkere sauzen
- Klaar
- Je kan er voor de saus altijd nog een stukje brood of stokbrood bij eten
- Smakelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?