Kalkoenrollade met Leerdammer
Bereidingswijze
- Was de courgette en snijd deze in dunne plakjes.
- Zout de plakjes courgette en braad deze in een halve eetlepel olie.
- Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes Was de kalkoenfilets, dep ze droog en bestrijk de filets met twee eetlepels mosterd en bestrooi ze met zout en peper.
- Beleg ieder stukje kalkoen met een plakje courgette, stukjes tomaat en een plakje Leerdammer-kaas.
- Rol de kalkoenfilets op, bind het geheel vast met keukengaren en braad het bruin in de verhitte olie.
- Snijd de rest van de kaas in kleine stukjes.
- Doe de witte wijn en het bouillon in de pan, roer de rest van de mosterd met de kruiden erdoorheen en laat de kalkoenrollades afgedekt circa 15 minuten garen.
- Smelt de stukjes kaas mee met het geheel en breng het op smaak met peper en zout.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?