Kalkoenrollade met Leerdammer

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de courgette en snijd deze in dunne plakjes.
  2. Zout de plakjes courgette en braad deze in een halve eetlepel olie.
  3. Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes Was de kalkoenfilets, dep ze droog en bestrijk de filets met twee eetlepels mosterd en bestrooi ze met zout en peper.
  4. Beleg ieder stukje kalkoen met een plakje courgette, stukjes tomaat en een plakje Leerdammer-kaas.
  5. Rol de kalkoenfilets op, bind het geheel vast met keukengaren en braad het bruin in de verhitte olie.
  6. Snijd de rest van de kaas in kleine stukjes.
  7. Doe de witte wijn en het bouillon in de pan, roer de rest van de mosterd met de kruiden erdoorheen en laat de kalkoenrollades afgedekt circa 15 minuten garen.
  8. Smelt de stukjes kaas mee met het geheel en breng het op smaak met peper en zout.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?