kalkoenragout

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. snij de kalkoenfilet in dobbelsteentjes. bak ze goudbruin in de solo en kruid met peper en zout. pel de ui en knoflook en hak fijn. reinig de paprika's,verwijder de zaadlijsten en snij ze in blokjes. neem het vlees uit de pan en bak hierin de ui,paprika's en knoflook. kruid met tijm en voeg het vlees er weer bij. bevochtig met de cognac en bouillon en laat 15 min stoven. reinig de champignons en snij ze in vieren. voeg tijdens de laatste 5 min de champignons toe. meng de room met 2 koffielepels maiszetmeel en citroensap. voeg dit bij het vlees. garneer met de peterselie en dien op in een rijstkrans.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Vaesje op 08 oktober 2013 om 19u07

Zeer lekker, heb zelf met de groenten nog tomatenpuree mee gebakken.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?