Kalkoenmedaillons met limoen, salade van rakette en soja scheuten

6 (6)
45 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Rasp de groene schil van de limoen en pers er ook het sap uit.
  2. Doe het vlees aan beide kanten in een beetje Solo Light Vloeibaar kleuren, kruid en laat onder een stuk aluminium folie rusten.
  3. Giet het limoensap, de groene schil , paprikapoeder en een scheutje water in de pan en, laat inkoken. Voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe en meng goed.
  4. Laat het vlees in de saus opwarmen.
  5. Was de sla, meng ze met de scheuten en werk af met olie peper en zout.

Tip

Schik het vlees op de borden , lepel er de saus op en werk af met de salade.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door kmenten_fb op 20 december 2012 om 16u35

Ziet er erg lekker uit!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?