Ingrediënten voor 4 personen
- 700 g kalkoenmedaillons
- 1 limoen
- 1 el eetlepscherp paprika poeder
- peper en zout
-
1 dl Solo Crèmefine Licht
- olijfolie
-
1 el eetlepSolo Vloeibaar
- 50 g sojascheuten
Bereidingswijze
- Rasp de groene schil van de limoen en pers er ook het sap uit.
- Doe het vlees aan beide kanten in een beetje Solo Light Vloeibaar kleuren, kruid en laat onder een stuk aluminium folie rusten.
- Giet het limoensap, de groene schil , paprikapoeder en een scheutje water in de pan en, laat inkoken. Voeg de Solo Crèmefine Licht toe en meng goed.
- Laat het vlees in de saus opwarmen.
- Was de sla, meng ze met de scheuten en werk af met olie peper en zout.
Tip
Schik het vlees op de borden , lepel er de saus op en werk af met de salade.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door kmenten_fb op 20 december 2012 om 17u35
Ziet er erg lekker uit!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?