use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalkoenmedaillons  met limoen, salade van rakette en soja scheuten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalkoenmedaillons met limoen, salade van rakette en soja scheuten

Kalkoenmedaillons met limoen, salade van rakette en soja scheuten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 700 g kalkoenmedaillons
  • 1 limoen
  • 1 eetlepel scherp paprika poeder
  • peper en zout
  • 1 dl light room
  • olijfolie
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 50 g sojascheuten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Rasp de groene schil van de limoen en pers er ook het sap uit.
  2. Doe het vlees aan beide kanten in een beetje Solo Light Vloeibaar kleuren, kruid en laat onder een stuk aluminium folie rusten.
  3. Giet het limoensap, de groene schil , paprikapoeder en een scheutje water in de pan en, laat inkoken. Voeg de light room toe en meng goed.
  4. Laat het vlees in de saus opwarmen.
  5. Was de sla, meng ze met de scheuten en werk af met olie peper en zout.
Schik het vlees op de borden , lepel er de saus op en werk af met de salade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.