KALKOENKEBAB

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. De kalkoenfilet in blokjes snijden en in een kom leggen. Sojasaus mengen met honing, de helft van de sla-olie en de helft van het citroensap. Kalkoenfilet hierin laten marineren gedurende 1 uur.
  2. De ijsbergsla wassen en droogzwieren. De wortelen schillen en 1 ervan in schijfjes snijden. De paprika wassen en de helft in stukken snijden.
  3. De rest in fijne julienne raspen.
  4. De ui pellen en in stukken snijden.
  5. De stukjes kalkoen, afwisselen met wortelschijfjes, paprikaplakjes en ui aan een spiesje rijgen. Lichtjes met de marinade inkwasten en grillen.
  6. De sla over de borden verdelen. Bestrooien met snippers paprika en worteljulienne.
  7. Bedruppelen met de rest van het citroensap en de slaolie.
  8. De gegrilde kebabs op het slabedje serveren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?