Recept 45**** (3 stemmen)

KALKOENHAASJE MET CHAMPIGNONROOMSAUS

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gevogelte

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. smelt 2 EL boter in een steelpannetje en bak de champignonblokjes 5MIN. voeg het bouillonketeltje toe en giet er de room bij. Kruid met peper en laat inkoken.
  2. Smelt intussen 2 EL boter in een pan. bak de kalkoenhaasjes 8 MIN aan elke kant.
  3. Serveer de kalkoenhaasjes met de champigonroomsaus. Lekker met kroketten en prinsessenboontjes met spek

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 05 februari 2014 om 21u16

Hallo Nelleke, Dit lijk me een lekker gerecht. Ik neem het van je mee. Ik kan toch zeker ook slankroom gebruiken? Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie